Adobe brengt nieuwe features uit voor Creative Cloud-leden

Nieuwe Illustrator-features direct beschikbaar; nieuwe Dreamweaver-features en Digital Publishing Suite Single Edition volgen later

Adobe Systems Incorporated (Nasdaq: ADBE) heeft nieuwe Adobe® Illustrator® features uitgebracht, exclusief voor Creative Cloud™-leden. De release van deze nieuwe features gaat vooraf aan de aankondiging van nieuwe features in Adobe Dreamweaver® en de toevoeging van de Digital Publishing Suite, Single Edition aan Adobe Creative Cloud.

Met de release van de nieuwe Illustrator features komt Adobe zijn belofte na om Creative Cloud-leden als eerste toegang te geven tot nieuwe product features. De toevoegingen aan Illustrator verhogen de productiviteit van creatieve professionals. Zij worden in staat gesteld om snel en foutloos bestanden te delen met collega’s, klanten en servicebureaus.

“Bij de presentatie van Creative Cloud hebben wij aangegeven dat vroege toegang tot Adobe-innovaties één van de grootste voordelen zou zijn”, zegt Derk-Jan Brand, Managing Director Adobe Systems Benelux. “Zodra onze ontwikkelaars nieuwe features kunnen finaliseren, zoals die in Illustrator, zullen wij speciale Creative Cloud-edities van onze desktop-software lanceren die alleen beschikbaar zijn voor leden van Creative Cloud.”

Nieuwe features in deze nieuwe Adobe Illustrator-aankondiging zijn:

Package Files – een langverwachte feature waarmee designers binnen een Illustrator-project automatisch alle bestanden – ook gelinkte afbeeldingen en fonts – in één map kunnen verzamelen. Hierdoor wordt het delen van projecten efficiënter en is de kans op fouten kleiner.
Uitsluiten van afbeeldingen – een nieuwe mogelijkheid waarmee creatieve professionals snel afbeeldingen kunnen uitsluiten die zijn ingebed binnen een Illustrator-bestand door andere designers of klanten. Hierdoor kan veel tijd worden bespaard in dagelijks productiewerk.
Links Panel verbeteringen – een verbeterde feature waarmee de gebruiker sneller toegang tot en informatie over ontwerpen verkrijgt die zijn geplaatst in een Illustrator-bestand. Eerst waren meerdere muisklikken nodig om ervoor te zorgen dat alle gebruikte afbeeldingen voldeden aan de output-vereisten. Nu kan dit direct worden geregeld.

In september wordt tevens de Digital Publishing Suite Single Edition toegevoegd aan Creative Cloud. Hiermee kunnen brochures, portfolio’s en sterk visuele boeken worden gepubliceerd voor de Apple iPad. Ook komen er exclusief voor Creative Cloud-leden nieuwe features beschikbaar van Adobe Dreamweaver. Adobe wil in de komende maanden nog meer innovaties toevoegen aan Creative Cloud.

Creative Cloud is een nieuwe benadering van het gehele creatieve proces. Leden van Creative Cloud kunnen hun werk ontdekken, creëren, publiceren en delen via apparaten, de desktop en het web.

Het Adobe Creative Cloud-lidmaatschap voor individuele gebruikers bedraagt €49,99 per maand, gebaseerd op een jaarabonnement en €74,99 per maand, gebaseerd op een maandabonnement. Adobe biedt tevens een speciale introductieprijs van €29,99 per maand voor individuele gebruikers van CS3, CS4, CS5 en CS5.5. Speciale prijzen voor het onderwijs zijn tevens beschikbaar. Lees hierover meer op http://www.adobe.com/go/creativecloud.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie