Medion NAS uitpakken

Tijdens het uitpakken en installeren van Medion NAS MD 86946 heb ik deze opname gemaakt. Ik had dezelfde NAS al eerder geïnstalleerd voor backuppen van mijn computer. De nieuwe NAS ga ik dedicated gebruiken voor het backuppen van mijn video opnames.

Voor deze NAS heb ik 99 euro betaald bij de ALDI. Dit Network Attached Storage (NAS) is aan te sluiten via WIFI (niet inbegrepen) of via een ethernetkabel. Deze NAS heeft wel altijd internet verbinding nodig om gevonden te worden. Medion heeft een Android app voor deze NAS, daarmee heb je de mogelijkheid om bestanden up en te downloaden, video’s en geluid online bekijken.

Er zit ook een primeur software gedeelte aan de NAS, hiervoor moet nog eens 10 euro betaald worden maar naar mijn mening is alle premium software voor deze NAS al verouderd of onveilig.

Dit bericht is geplaatst in Netwerk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie